I dag, Idag är en ny dag en helt nydag i mitt underbara liv

mitt liv är alltid underbart, trots tjafs och visenhet så är mitt liv alltid underbart.
jag får alltid dela mitt liv med Oliver, Pontus och min Familj. (pontus och oliver är lilla familjen och min mamma, pappa, systrar och mormor tillhör stora familjen)  Idag går vi  mot nya tider, jag ska kämpa jag ska lyckas, även tjata på pontus att det blri ändring här hemma. vi måste ta tag i lägenheten och bygga om lite om vi ska kunna bo kvar. det är snyggt och fint hrä hemma men totalt utan praktiska saker. dom inann oss åt bara på kebaben och behövde aldrig diska så dem valde baraen rund liten hov som gör dte omöjligt attdiska så jag vill sätta in en diskamaskin, men dem minsta är bara 45 cm breda, och våra skåp är bara 40 cm breda.. så vi får se hur dte blir med det. och vi har en stor klädkammare, men dte går inte att få in något bra system i den för förvaring.. så jag skulle vilja slå ut en vägg o byggastörre badrumoch sen dela av så man kan få garderober o städ skåp i stället och hoppa spåatt pontus tycker dte är en bra ide.. men sen är frågan.. radhus, villa eller bo kvar?? vad vill vi, vad vill jag, vad vill pontus?


Over end out

hej igen!

kollar på netonets hemsida efter en laptop. är det någon som har tips på vart man ska handla vilken butik/internet och vad man ska ha för något?

suck

jag blir trött på mig själv. jag har lyckats fotta lite*braaaa* men tappat bort usb sladden till kameran.  nu får dte vara slut på allt slarv.. ska bättra mig på många pungter. höra av mig till de vänner jag verkligen bryr mig om och strunta i dom som bara tar energi, fixa förvaring och holla snyggt här hemma. inte vara sen med pappers arbetet, ta mig i kragen och sist men inte minst försöka börja motionera igen går lite trökt då lunginflamationen sitter kvar än trotts det gått nästan 1½ månad.. känner fortfarande av den. sen ska jag förbereda inför jul med olivers advents kalender alla paketen ska slås in till den. och alla hans julklappar ska slås in och bestämmas vilka han ska få då och vilka som ska fås till han fyller 2 år..*urssssss* inte redan.. bara 3 månader kvar.....min lilla fis blir stor. han är fresten nyklippt nu vart så fin min lilla kille.. fast han ser så stor ut. ska föröska hitta den dumma sladden och lägga in före och efter bild.. något tips om vart sladden kan vara någon stans? känns som jag letat överallt..


over and out för now..

Litet PS: någon som vet hur man får sådär fint underteknat med sitt namn på bloggen i fin skrivstil?

hemma mys idag

vart inne hela dagen, händer inte ofta. försökte natta oliver vid 12 men han vägrade ända till kl 2 och då kom hampus och erika över o lekte lite så då fick han vara uppe. han har ropat "bapus" hela dagen så lika bra att dom fick leka. oliver jagade som vanligt hampus napp.vi fikade lite med äpple och apelsin. sen kom madde markus och ella och åt ungs kött med klyft potatis*smaskens* alltid lika trevligt när dom är på besök. ella och oliver leker fortfarande lika bra. Dom fick även hälsa på vårat nya hus djur. kanske inte så gosigt och lätt att kela med som deras vovisar men iaf. ella och oliver fick iaf mata med rusin. så nu har han russin tills nästa år. tur att han är hushållig av sig annars skulle den nog få dearee!


riktigt lyckad dag vill säga. Som avslutas i badet  med ponta och tända ljus till kl 21 för då är det despret housewifes tätt följt av crouger town.

PS så fort mina pengar kommer ska jag till Chili och handla, sen till Galerix och snabbt till panduro och köpa förg till sängen så jag kan skriva på den. sen självklart köpa möbler till olivers rum, behöver för
varing och ny  madrass..

over end out

Måndag igen!

Alla veckor har måndagar.... Idag var vi på extra invägning hos bvc. Det gick riktigt bra förutom att Oliver vägrade sitta på vågen så vi fick ta vågen för stora barn=) han väger nu 11.2 vilket är riktigt bra=) Han är rätt lång också så det är lagom. Har jobbat på en massa sen på förmiddagen eller det lilla som blev kvar av förmiddagen vill säga. Men tappar mer och mer motivationen, till allt just nu. Jag vet inte riktigt vad jag vill just nu. allt känns kämpigt just nu, även det som ska kännas lätt. Plus att datorn krånglar hela tiden och det ska kostar 2000kr att få så man äns kan använda och öppna vanliga word dokument på datan vilket inte passar min ekonomi för tillfället. När andra hamnar på botten flyr dom bara men jag tror inte jag blir hjälpt av att fly så jag får nog ta tag i problemen här och flytta efteråt. för just nu så känns dte meningslöst att bo här. så långt ifrån nära och kära och folk som bryr sig. Ja ag har förstoss Madde med familj och Erica med son. men ja jag tror n´nog ni förstår vad jag menar!


over and out..


Oliver fortsätter att vara duktiga killen!!

idag har vi vart hos Madde,Marcus och Ella. Oliver kissade på pottan 3 gånger och bajsade på pottan 2 gånger.  Vi lekte i Ëllas nya rum och tittade på Ellas nya säng, De gillade oliver han hoppade direkt i sängen o skrattade. Sen blev det en sväng i parken o oliver åkte lite rutchkana och gungade lite på gungorna. medans vovvarna busade och madde o jag han prata lite. Jessica och Saga kom även över en sväng*trevligt* glömde som vanligt kameran så inga bilder idag heller. ska föröska bettra mig.

Jobbade fresten i löradags. känndes jätte roligt men lite svårt när man vart borta ett tag och nya regler sätts in hela tiden och mycket har bytt plats. men det gick väldigt bra ändå. Imorgon blir de en vanlig måndag... börjas med bvc extra vägning hoppas oliver gått upp lite nu. sen dagis och jag ska ut o skaffa ett liv*skratt*

over and out/Linda

glad och stolt mamma!!

oliver har kissat på toaletten (med liten ring nu)
och när vi var hemma hos olivers bästis ella igår så skulle han bara sitta på pottan o "issa" "bassa" så han fick sitta en stund och han skrattade o skrattade, ja som vanlig med oliver.
sen efter en liten stund hade han både kissan och bajsat..*sååå duktig*

RSS 2.0