hemma mys idag

vart inne hela dagen, händer inte ofta. försökte natta oliver vid 12 men han vägrade ända till kl 2 och då kom hampus och erika över o lekte lite så då fick han vara uppe. han har ropat "bapus" hela dagen så lika bra att dom fick leka. oliver jagade som vanligt hampus napp.vi fikade lite med äpple och apelsin. sen kom madde markus och ella och åt ungs kött med klyft potatis*smaskens* alltid lika trevligt när dom är på besök. ella och oliver leker fortfarande lika bra. Dom fick även hälsa på vårat nya hus djur. kanske inte så gosigt och lätt att kela med som deras vovisar men iaf. ella och oliver fick iaf mata med rusin. så nu har han russin tills nästa år. tur att han är hushållig av sig annars skulle den nog få dearee!


riktigt lyckad dag vill säga. Som avslutas i badet  med ponta och tända ljus till kl 21 för då är det despret housewifes tätt följt av crouger town.

PS så fort mina pengar kommer ska jag till Chili och handla, sen till Galerix och snabbt till panduro och köpa förg till sängen så jag kan skriva på den. sen självklart köpa möbler till olivers rum, behöver för
varing och ny  madrass..

over end out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0