1½ månad i sängen..låter lyxigt va?

men så är inte fallet för jag har vart sjuk och sängliggande så länge.. först lunginflamation burinvägsinfektion och början till öroninflamation.. när men nästan blir av med de får jag en fruktansvärd hosta och av medecinen för alla infektioner få jag alla tänkbara biverklningar när dte börjar se ljusare ut ja då blir vi magsjuka och det toppar jag med att bli sjuk igen..super hostig och förkyld är orolig att lunginflamationen är tillbaka och de känns som jag kanske har bihåleinflamation.. har bokat tid på måndag.. konstigt att jag inte får komma in tidigare.. vill dom inte ha lite magsjuka tro?

Oliver va så söt idag till något annat.. han sa att han ville ha en bebis o då frågade Pontus om mamma skulle ha en bebis i magen.. Oliver svarar snällt..NÄÄÄÄ pappas mage.. yes yes tänkte jag nu är dte hans tur*skratt* På förlossningen med Oliver lovade Pontus att skulle dte bli en till unge skulle han vara gravid.. Oliver har nog förstoss de nu*skratt* Han lovade också att Oliver skulle få heta Simba .. ja ni ser juh hur det gick...


Under tiden med sjukdom har Oliver hunnit bli 2 år och haft 2 kalas.. de har vart mycket trevligt tack alla som kom och gjorde olivers kalas underbara!

Jag och min renoverings tokiga kompis har hunnit renover och måla massor.. ni kommer få se bilder snart.. samt när hennes hemsida är klar sen kommer ni även kunna köpa hennes fina saker! jag kommer lägga in hennes adress här sen..

Vill fresten bara säga att du e världens bästa.. Jag e van att mina vänner lyser med sin frånvaro men inte du.. du lyser när hela världen har slocknat.. när vi alla låg magsjuka tar du ut ungar o hundar o hela kittet och köper cola, blåbärsoppa och äppeljoes till oss.. Tack älskade vännen min..

RSS 2.0