Just ja!

min snälla mamma var hos oss igår för att se efter oliver när vi var på banken om lånelöfte. Oliver och mamma satt o pälade halsband till honom o ella hela tiden! han e så söt. trär sina egna halsband nu. sen blev det en sväng på stan o köpa kalsonger eftersom Oliver är blöjfri hemma nu=) mmma köpte även smink, nagelack och en klocka till mig. tack snälla mamma! oliver fick även en pjamas och en toy story tröja med. hon ville köpa byxorna med men dom fans inte i hans storlek.

nu hoppar chilli på min mage!! han e för söt!

sen blev det kokkad korv med mos på kvällen och när mamma åt började pontus med taket och spottarna eftersom dom var helt olagligt ditsatta så vill vi ändra och ta hit en fackman som gör jobbet med elen. sen har vi målat om sovrumet och elementen och börjat sätta upp gips i olivers rum, vilket oliver hjälper till med. han har en riktig skruv dragare och skruvar in skruvar i väggan helt själv våran duktiga lilla 2 åring allt går så fort..


Sen vill jag utbringa en ritig champange (hur det nu stavas) skål självklart alkohol fri för Fanny Pelle och Elliot som blivit 4 st i natt. Lilla Ian kom till världen! jag har längtat så.. men självklart inte lika mycket som dom men ändå!


Vattkoppor!!

I tisdags blev jag lite surt tillsagt om att jag lämnat mitt barn med vattkoppor på dagis.. ¨då jag viste om att han hade prickar på magen bad jag lite om ursäckt och sa att jag inte viste att det var vattkoppor och dom sa att han inte kunde komma till dagis mer i veckan.. men jag kännde att de inte var vattkoppor eftersom et är ca 5e gången han får som "knottror "på magen.. när hn är lite snuvig eller ätit något han inte tål.. men jamenar man säger juh inte emot dagis personalen som faktiskt "vet" att det va vattkoppor. har iaf vart på vc nu och dom skrattade åt de små knottrorna och tyckte det va jätte konstigt hur någon kunde ta fel på dem o vattkoppor. så i morgon blir det dagis i morgon och kanske har vi också vattkoppor på riktigt snart hoppas vi!

Liten up date sen sist. Vi ska sälja lägenheten fort som fasen för att ha råd med kontantinsats på radhus! oj nu hoppar chincillan på tanjentbordet.han tror nog datan går att äta...

Nu vaknar nog Oliver låter det som. Han somade i vagnen på väg till vc. Fick till och med ha honom sovandes under undersökningen hos läkaren på vc.. han vägrade vakna..min sömntuta!!


opps chilli ramlade vist ur soffan.. alltid lika kul att se men lite synd om chilli..

RSS 2.0