Då får vi se hur det går idag.

Igår fick jag hämnta Oliver från dagis tidigare än planerat. Dom ringde o sa att han var magsjuk. Vilket han inte va utan lite förkyld så han hosta upp släm. Idag är det dags för besiktning på radhuset så håll tummarna för oss. Men först ska oliver o jag äta de nybakta brödet och gå på en regnig promenad...


Kolmården


Över till något roligare.

Vi har juh som alla vet köpt års kort på kolmården så Oliver och jag var där i lördags och tittade på alla djuren och lekte i bamseland.. Riktigt roligt tyckte både jag och Oliver. Oliver gåkte de små kaffekopparna helt själv och älskade att sitta där. Han fick åka flera varv själv hon som hadde hand om kopparna lät honom sitta kvar o bara åka och åka fast alla andra blev tvugna att ställa sig i kö..Han Charmar då alla. Min lilla snutte. Sen i söndags åkte vi dit igen och åkte linbanan den va helt otrolig. Efter det bar det av mot den nya lekparken för att träffa Ella, Madde ,Marcus och Tindra. Oliver var som tokig i allt där sprang runt som en galning.
Ska försöka lägga ut några bilder på kolmården sen.

Såg fresten på hemnet att våra vänners vänner radhus sänkts i pris ute i krokek så nu kanske dom också flyttar dit vilket jag tycker kan vara väldigt trevligt dom har en liten kille i olivers ålder. Det verkar finnas mycket barn i Olivers ålder där vi letar hus. I morgon får vi kanske reda på om vi får de radhus vi hölst vill. Tyvärr inte till de pris jag vill men iaf. Men för hoppningsvis till ett bra pris iaf. Sen är det bara att renovera och göra det så fint som vi vill ha det. Jag ska försöka ta tag i Olivers rum så snabbt som möjligt. Hade tänkt att göra göna, silvriga/gråa och svarta och vita ränder på ena väggen och sen på andra väggen måla cars bilar resten ska vara helvitt. tror det kan bli jätte fint.  sen har jag massa ideer fr hur man kan göra vid entren. Pontus kommer nog fixa källaren och köket men jag ska försöka att hjälpa till så mycket som möjligt, för att få det finnt snabbt.

Ska försöka träffa en vän i veckan och sy lite är så mysigt att pyssla och göra fint vill dock bli helt frisk först eftersom hennes son inte får bli smittad(eller jag vill inte smitta honom) De är så onödigt när man vet att man e sjuk träffa en massa människor och smitta dom.

Vill även tacka en speciell vän för i helgen har knapt sett eller pratat med dig på 2 år men du är ändå undebrar och ställer upp när jag behövde det som mäst. Medans många lyser med sin frånvaro..
Over and out

Hostar hostar och hostar

De känns som det är det ända jag har gjort sen i oktober nu.. är trött på att alltid vara sjuk. Har sökt hjälp alldeles för många gånger nu.. För att få hjälp måste man gå via vårdcentralen och just nu så ska dom slås ihop med en annan vårdcentral(om en månad )och därför får jag  jag köpa en massa dyr medecin för stma medans jag är säke rpå att det är imunförsvaret som det är fel på. jag har ett helt skåp med halv använd medecin som är fel ordinerad men man måste börja använda för att få gå vidare med något. känns helt hopplöst. OOch ännu värreär det att ha lunginflamation 3-4 gånger per år, öroninflamation och uvi och hosta konstant och täppt näsa. Har självklart jobbat även om jag vart sjuk men trännat har jag inte kunnat på flera år pga av att jag e sjuk jänt och jag kan inte bada om sommaren eller gå till badhuset. är så trött på det här nu.. Har mått bättre 4a dagar sen i oktober nu.. Känns lite orättvist faktiskt.. Men jag hoppas dom går vidare med de här så fort vi får en ny vårdcentral klar..Suck att man inte får någon hjälp under tiden..

RSS 2.0