hösten är här och vi passar på att leka i parken



skulle spara pengar men det gickåt pipan

skulle  spara 150kr tänkte jag..och får betala 4000extra i stället*jippppiiii* INTE

urs vart har mitt glada humör tagit vägen

är som bort blåst.
kan ingen peppa mig lite?
ska snart hämta skrutten från dagis och åka till hageby och se om vi kan ordna några haloween kläder till i helgen.men de blir inga stora utgifter för jag har precis köpt en ny bilbarnstol till oliver och fått reda på att självrisken på våranbil är 4000kr jippii som hittat*billigt o bra* INTEEEEE...men va gör man har man klantat sig så har man. så det blir spårvagnen till hageby iaf. ska träffa fanny där ska bli så underbart att få prata o träffa henne. kanske kan hon peppa mig lite....

har iaf fått lite mer jobb men jag vill ha ett fast jobb med fasta tider. kan ingen ge mig det????

cka packa och göra mig i ordning nu..


lite sommar bilder och sen i parken

en mysig dag på stranden i kretahemma i lägenheten och läser en bokoliver hos mormor och morfari parkenbuse nummer 1lat strandad valolivers och min fot i sanden pårketa

onsdag

idag är det en sådan där nytto dag, man vet inte om man ska tycka om dagen eller inte...
mycket måsten. som ni alla vet jobbar jag bara extra så då måste man söka en massa nya jobb. jag söker ungefär 7 jobb per vecka men spontansökningar och sen några på amf men dom räknar jag inte. vill verkligen ha några fasta dagar i veckan så man slipper denna oro o klump i magen. Vi vill juh kunnata ett lån och flytta till någos strörre  med tomt enda radhus eller villa. men här blir vi nog kvar ett tag till vi har iaf en fin lägenhet=)
i helgen kommer Oliver moster,morrmor, morfar och gammelmormor på haloween fest som oliver ordnar. ska bli riktigt roligt. dok vet jag inte än va vi ska klä ut oss till men det får lösa sig. någon som har tips?
hittade en jätte gammal brun utan sol spray "tan in can" och när dom är för gamlasprutar dom grönt så jag funderar på sreks familj eller hulken? va tycker ni?

städa ska jag göra idag oxå oxh diska. dags för badrumet IGNEN lär sig aldrig att städa sig själv. vi vill slå ut liteväggar och göra badrumet större. DVS om vi ska bo kvar ett tag.

igår va jag fresten med en av min bästa vänner till sjukhuset.... o vi fick vara med inne när hon gjorde ultra ljud kännde mig så speciell som fick följa med då.


----

idag ör det både en bra och dålig dag...
känner mig fruktansvärt irriterad och arg på många och mycket. inte bra inte bra.
oliver har vart borta från dagis mycket eftersom han vart så sjuk men idag fick han gå eftersom han verkar må bättre. gick riktigt bra att lämna fast det känns alltid jobbigt. jag är ledig idag så egentligen vill jag ha han hemma men det får jag inte=/
väntar på att madde ska ringa så ska vi äta scones sen och åka till jula.

men bäst av allt (förutom  att hämta hem oliver då) är att vi ska sätta igång med lägenheten igen=) nu är det nya projekt..alltid lika roligt.

oj då

blev viste inga kort tagna får göra ett nytt försök idag. pratar med ylva på msn. va länge sen nu. kommer fortfarande inte på vad vi ska klä ut oss till på haloween.

idag!!

idag ska jag och oliver träffa erica o hampus en sväng för vi ska ha hampus när hon har interjuv. håller tummarna. sen kommer tess och emilia på besök vid 18 i kväll. ska föröska ta mycket kort och lägga in här sen!

städa städa städa

idag har vi städat för hela slanten.
men nu när lillen har gått o lagt sig och man tittar ut över lägenheten är det lika stökigt igen.
suck... men vi ska färsöka köpa bättre förvaring på ullared på måndag. där blir även inhandling av kläder inför vintern till lillen och lite dagis kläder. förhoppningsvis lakan och lite prydnader oxå om vi har turen på våran sida.
nä nu får jag nog gå och lägga mig för att orka upp i morgon de är tydligen min uppe natt med oliver igen för jag har bara tagit 13 av de senaste 14  nätterna så jag förstår att det är min tur igen*suck igen*

en helt vanlig dag..

Mamma mamma bamma mammi mamma mamma bamma MAMMMMMMAAA är det ända jag hör hela dagarna. mysigt men när det är blandat med skrik o gråt  är de inte hel roligt. lill killen  har feber idag. så vi har bara vart hemma idag. skulle igentligen till parken och sen till lite butiker och byta lite storlekar på olivers vinterkläder. känner mig inte helt okej jag heller både seg o ont i halsen och massa i huvet som man inte blir klok på...börjar väl inse en massa saker..


RSS 2.0