Nu börjar april redan gå mot sitt slut.

Det händer hela tiden en massa hos oss och jag hinner aldrig bli bättre på att blogga. I går va vi på ännu en visning och huset var mycket bättre än förväntat och mäklaren va skit bra(till skillnad från alla andra vi vart på visning med)

Så vi får se hur det går med alla hus/radhus vi tittar på.
Vi är fortfarande hostiga och jag har otroligt ont i halsen finns inget som hjälper. Vilket gör mig väldigt irriterad. Det finns många saker som gör mig irriterad just nu men det ska jag inte ta upp här.
Något bra är dock att sambon fiska i helgen och fick massagäddor så nu ska vi äta fisk.

En annan positiv sak är att om vi inte hittar det perfekta huset ska vi sätta oss i en hyres så länge och det kanske blir i söderköping=) och då åker vi på en sista minuten resa*jippiii* Sambons önskan!

over and out Linda

Va jag är dålig på att uppdatera.

Nu har det hännt mycket igen. Vet inte riktigt hur mycket jag tog upp sist. Uppdatering eller upprepning kommer här iaf. Den 9mars bestämmde jag och minmäklare att det var läge att skynda på om vi skulle sälja lägenheten ..sagt och gjort vi renoveradeklart det sista och fint blev det. så fint har vi aldrig haft det. och började städa som galningar gjorde vi.. mitt upp i allt dte här blir pontus farmor riktigt sjuk och läggs in på sjukhus. och pontus mamma ska flytta så mitt i våran renovering så hjälper vi pontus mamma att städa sitt hus och hälsar på farmor på kvällar och nätter. HElt plötsligt och oväntat hittar vi våran super pigga och glada älskade chilli död i sin bur, han som hoppat o skuttat på morgonen hade dött på kvällen.. vi skyndar på med städningen och lägger chilli i en fin filt och i en kartång för begravning och beger oss ut till pontus mamma för att börja röja hos henne men vi hinner knapt börja fören monicas telefon ringer och de visar sig vara pontus moster eller faster? farmorns dotter iaf. som medelar att det tråkiga har hänt.. dock fick hon ett fint och lungt slut i stället för att lida. de är vi alla tacksamma för. dagen efter har de snälla på hennes boende/sjukhus gjort i ordning henne med kläder och blommor och vi åker in och tar farväl. åker tillbaka till monica och börjar röja ännu mer. medans visning av våran lägenhet pågår. första budet blev lagt. hem igen på söndag kväll. nästa visning tisdagkväll. sen blev det budgivning 625,635,675,700,725,775,810,860,900. kanske har jag glömt något bud? spännade var det iaf. Köparna måste snabbt skriva på papper eftersom vi måste ha lånelöfte och ska buda på radhus=) så snart bär det av.. har sålt våran phil & ted vagn oxå. så skönt. dock till några muppar från gbg.. jamenar köper man en begangnad vagn för under halva inköpspriset och prutar 1000kr och hittar 1 litet skavt märke(från när vi lagt undan den under visningen) och man vill gnälla och ha mer pengar tillbaka? jag svarade direkt. de är bara ni kommer tillbaka med vagnen så får ni era pengar tillbaka.. tycker jag va snällt men dom blev nog sura för dom har ej svarat sen dess*suck på vissa alltså* behövde verkligen pengarna annars skulle jag aldrig sålt den så billigt.. måste ha en bakåt vagn då oliver tycker det blåser på honom för mycket.

nu ska oliver och jag bara mysa i soffan för jag har öroninflamation och oliver har både öroninflamation och lunginflamation och får äta pencelin(kåvepenin) super bra medecin eller INTE.

Oliver har börjat sakna cillin jätte mycket så när jag bytte mina felkonstruerade glasskålar så hittade jag ett gosedjur som är en chincilla så köpte jag det åt han.. han blev super glad!!


Något som gör mig riktigt glad är att mamma anna och ylva sitte rpå planet hem fråm portugal nu.. yiiippiii.. har saknat dom super mycket även om det är bara 1 vecka dom vart borta.. man kan juh inte ringa dom då. o med tanke på allt som hänt hade jag behövt dom hemma!!

over and out..

RSS 2.0